Scam ING!

Daca ati primit cumva un email cu urmatorul continut RAPORTATI acel email ca spam:

Stimate client ,

Departamentul nostru tehnic si-a actualizat recent serviciile noastre online, ca urmare al acestui upgrade va rugam sa confirmati detaiile dvs. de accesare a contului online. Imposibilitatea de a confirma detaliile contului online va duce la suspendarea definitva a acestuia.

Click aici pentru a fi redirectat pe pagina securizata

Acel link va duce de fapt la http://mail.austrianassociates.com/www.homebank.ro/index.php care este o pagina FALSA, unde va sunt retinute userul si codul unic de autentificare!

Desi emailul pare ca vine de la service@homebank.ro aceasta este originea reala:

Received: (qmail 12512 invoked from network); 6 Oct 2011 15:29:24 +0300
Received: from mail.trojanpromotions.com (HELO NELSONSP.nsp07.local) (24.111.29.126)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>